Perkusista i perkusjonalista.

Osiągnięcia artystyczne

Członek „STOART” i „STOMUR”, a także plastyk i dziennikarz muzyczny („Top Drummer”). Specjalizuje się w muzyce latynoamerykańskiej i gra na ponad 30 różnych instrumentach perkusyjnych. Ukończył II st. w klasie instrumentów perkusyjnych prof. Jerzego Bartza i I st. w klasie perkusji prof. Bogdana Kulika i Stanisława Halata w Autorskiej Szkole Muzyki Rozrywkowej i Jazzu im. Krzysztofa Komedy w Warszawie.
Uczestniczył w znaczących imprezach i wydarzeniach artystycznych, m.in. na: Warszawskim Festiwalu Jazzowym, oraz w koncertach z serii Old Rock&Roll Meeting i koncertach Bluesowych, także w programach telewizyjnych i koncertach radiowych. W latach 2003-2009 współpracował ze stowarzyszeniem artystów malarzy „Wiatraki Kultury”.

Projekty muzyczne

Zawodową karierę muzyczną rozpoczął w 2002 roku i od tamtej pory koncertował z czołowymi, polskimi gwiazdami i muzykami zarówno jazzowymi, jak i rockowymi.
Obecnie gra w zespole Piotra Miksa: Zielono-Czarni i Dylemat. Występował też z zespołem Cezarego Szlązaka (2+1) i z Mirą Kubasińską. Jako muzyk jazzowy grał głównie z zespołami Piotra Rodowicza (P. Rodowicz i przyjaciele, The Peter Pan Trio). Ponadto współpracował też z: Lorą Szafran, Maciejem Strzelczykiem, Piotrem Cieślikowskim, Ryszardem Borowskim, Patricią Kazadi, Kubą Tolakiem, Andrzejem Rosiewiczem, Mariuszem „Fazim” Mielczarkiem, Zygmuntem Pulssonem, Kadabrą a także z zespołami: Pustki i Bohema, z którymi nagrał płyty. wystąpił w duecie ze światowej sławy perkusistą Victorem Floydem Campbellem (USA) oraz pianistą jazzowym Urazem Kivanerem (Turcja) i saksofonistą Michaelem Brownem (USA). W 2011 roku w 80 rocznicę urodzin Krzysztofa Komedy zorganizował koncert poświęcony jego pamięci, w którym wystąpił z zespołem Mace of Jazz. Prowadził także „Autorskie Warsztaty Gry na Perkusji”.